thin

ПЕРШІ СТРАВИ

БОРЩ ПО-УКРАЇНСЬКИ З М'ЯСОМ

Як зварити смачний борщ, знає кожна господиня. Але будь-яка господиня вкладає у це поняття свій ексклюзивний рецепт. Справжній український борщ – гармонійне поєднання знайомих та смачних інгредієнтів: добірна яловичина та свіжі овочі, приправлені збалансованою заправкою. Найкраще зі сметаною та пампушками з часником.



Склад: вода, яловичина, капуста білокачанна, батат, морква, цибуля, перець болгарський, заправка для борщу, приправи, олія, сіль.

БУЛЬЙОН З КУРЯЧИМ М'ЯСОМ

Гарячий курячий бульйон – це концентрат корисних речовин та вітамінів. Люблять і цінують цю страву не лише за її смакові якості, а й за лікувальні властивості, якими вона наділена. Найчастіше чашкою гарячого бульйону лікували застуду та загальне нездужання, спричинене тривалою хворобою чи серйозною операцією. Майже кожного з нас любляча бабуся годувала у дитинстві домашнім цілющим курячим бульйоном. І цей клопіт цілком виправданий.



Склад: вода, курка, морква, цибуля, приправи, лавровий лист, перець, сіль.

СУП-ПЮРЕ ГРИБНИЙ

Така страва, як суп-пюре походить із Франції, де вважали, що якщо подавати звичайну рідку страву у вигляді пюре, смак її вийде набагато пікантнішим. Поєднання м'яса курки, грибів цибулі та ніжних вершків створює ідеальний та збалансований смак грибного супу. Що може бути приємніше тарілочки гарячого та ароматного супу на обід.



Склад: вода, гриби печериці, курка, цибуля, вершки, борошно, перець, сіль.

СОЛЯНКА М'ЯСНА

Солянка – це густий і дуже поживний суп, який може бути першим і другим в одній тарілці завдяки великій кількості інгредієнтів. Багато різноманітного м'яса у поєднанні з овочами та додаванням пікантної кислинки маринованого огірка – все це допоможе зігріти та вгамувати почуття голоду холодними зимовими вечорами.


Склад: вода, свинина, куряче філе, салямі, томати, огірки консервовані, маслини, цибуля, морква, батат, кетчуп, олія, перець, сіль.


"Ви купуєте не їжу, а

задоволення від підготовленого

з душею продукту"


Copyright © GFS LLC. 2014 — 2022 | All rights reserved.