ЧІзкейкИ

ЧІЗКЕЙК НЬЮ-ЙОРК

Найулюбленіший десерт у США. Ну дуже смачна та вишукана дрібниця! Основою класичного чізкейку виступає товчене пісочне печиво, на яке щедро викладається вершково-сирний пласт. Мікс із натуральної сметани та сиру плюс щіпка ароматного ваніліну – саме так народжується білий крем-сир, за консистенцією схожий на ніжне суфле.
 
Склад: крем-сир, печиво, вершкове масло, яєчний меланж, цукор, ванілін.

ЧІЗКЕЙК ІТАЛІЙСЬКИЙ

Щаслива людина завжди знайде час для чізкейка. Це гарантує чудовий настрій на весь день. Навіть складно повірити, що такий вишуканий десерт готується так просто. Розсипчаста ніжна крихта пісочного печива слухняно лягає під ласкаву сирно-суфлейну масу, зволожену ароматним бренді.
 
Склад: крем-сир, печиво, жовток яєчний, бренді виноградний, цукор.

ЧІЗКЕЙК ШОКОЛАДНИЙ

Делікатний смак крем-сиру з ароматним бренді – немов легкий дотик губ коханої людини. Какао-порошок та глазур – дуже виразна парочка, подвійний шоколадний смак. І під цією розкішшю – подрібнене пісочне печиво тоненьким шаром.
 
Склад: крем-сир, печиво, жовток яєчний, какао-порошок, желатин, глазур шоколадна, бренді виноградний.

ЧІЗКЕЙК ЛИМОННИЙ

Шовковиста, як мус, начинка з натурального крем-сиру та лимонного соку покриває подріблене печиво, спресоване в тоненький млинець. Ні з чим незрівнянні цитрусові нотки за смаком та ароматом забезпечує також свіжий запашний лимон – шар яскраво-жовтого желе.
 
Склад: крем-сир, печиво, жовток яєчний, бренді виноградний, цукор, желатин, лимон.

ЧІЗКЕЙК ПЕРСИКОВИЙ

Неймовірно ароматний, смачний та витончений, він завоював майже весь світ. І цей вдалий персиковий експеримент не поступається класичній версії. Персик у вигляді желе, оксамитова суміш із сиру та сметани та пісочне ложе з крихти печива.
 
Склад: крем-сир, печиво, сік персиковий, жовток яєчний, желатин, виноградний бренді, цукор.

ТОРТИ

ТОРТ МОРКВЯНИЙ

Дуже смачний та зрозумілий десерт, геніальний у своїй простоті! Він подорожував до нас із глибин далекого Середньовіччя і набув ще більшої популярності. Терта морква в процесі приготування стає дуже м'якою та віддає весь свій сонячний смак. Унікальне поєднання вологого морквяного бісквіту із сумішшю сирного крему та вершків вигідно відтінюється смаковими нотками родзинок та вишуканістю кокосової стружки.
 
Склад: морква свіжа, цукор, борошно пшеничне вищого гатунку, крем-сир, яєчний меланж, горіх волоський, родзинки, вода, морква сушена, стружка кокосова, желатин, кориця мелена, горіх мускатний мелений, ванілін.

ТОРТ ТРЮФЕЛЬНИЙ

Шоколаду багато не буває! Гурмани оцінять розкішний, насичений смак випічки на основі какао, посилений густою шоколадною глазур'ю. Пишні коржі щедро перешаровані великою кількістю крему, виготовленого з добірного гіркого шоколаду, так виглядає ідеальний трюфель.
 
Склад: глазур кондитерська, какао-порошок, борошно пшеничне вищого ґатунку, вода, яєчний меланж, цукор.

ТОРТ ЗАХЕР

Легендарний австрійський шедевр, винахід кондитера Франца Захера, відомий у всьому світі. І тобі не потрібно купувати цілий торт, щоб зробити смачну подорож до Австрії. Солодка візитка Відня являє собою два шоколадні бісквітні коржі, рясно промащені абрикосовим конфітюром і щедро покриті темною шоколадною глазур'ю.
 
Склад: цукор, борошно пшеничне вищого гатунку, какао-порошок, глазур кондитерська, абрикосовий наповнювач (пюре яблучне, абрикос свіжозаморожений), яєчний меланж, вода.

ТОРТ МЕДОВИЙ "КОРІВКА"

Тут з'єднані в одне ціле два види згущеного молока звичайне і варене, а також густа сметана і пухкий бісквіт. Шовковистий крем просочує коржики майже наскрізь - торт настільки м'який і ніжний, що його можна їсти губами.
 
Склад: борошно пшеничне вищого гатунку, сметана, вода, молоко згущене з вареним цукром, натуральний мед, меланж яєчний, цукор, молоко згущене з цукром, ванілін.

ТОРТ МЕДОВИЙ

Пухкі коржі на основі натурального запашного меду, ніжний сметанний крем, що пом'якшує медову насолоду, згущене молоко, що забезпечує спокусливе, неповторне післясмак випічки. Це той самий правильний медовик – немов виготовлений за рецептом з «маминого зошита». У класичній версії немає нічого зайвого: він високий, кілька шарів і дуже м'який, але чудово тримає форму.
 
Склад: сметана, борошно пшеничне вищого ґатунку, цукор, мед натуральний, яєчний меланж, вода, молоко згущене з цукром, ванілін.

ТОРТ СПАРТА

Легкий, майже повітряний бісквіт та ніжний вершковий крем, вдало поєднавшись у цьому легендарному десерті, дають відмінний результат – благородний оксамитовий смак. А на пишних воланах смаку розквітають розкішні аромати: натуральний мед, вершки та какао.
 
Склад: сметана, борошно пшеничне вищого ґатунку, цукор, мед натуральний, яєчний меланж, вода, глазур кондитерська, какао-порошок.

ПЕЧИВО

MACARONS

Весь світ божеволіє від macarons! Легке, як пір'їнка, і неймовірно смачне. Це тендітне печиво не залишає байдужим ні малюка, ні дорослого. Різнобарвні французькі ласощі із збитих яєчних білків, цукру та мигдалю милують око і просто тануть на язиці. Між двома половинками повітряної пишноти пролягає «золота жила» - ніжна кремова начинка 4 різних смаків: лимон, малина, шоколад та горіх.
 
Склад: цукор, борошно мигдальне, борошно арахісове, глазур кондитерська біла, глазур шоколадна, лимон свіжий, яєчний білок, паста горіхова, паста малинова, бренді виноградний, ванілін.

MACARONS PREMIUM

Божественний десерт, який б'є всі рекорди за популярністю! На відміну від класичних macarons преміальна версія – це сміливий досвід зі смаками та ароматами. Чого варта тільки екзотична запашна маракуя, якій не поступається і запашна радісна диня. Мініатюрні барвисті кругляшки з'єднані ганашем та іншими пастами з нотками карамелі, паприки, горіхів, кориці та фруктів – просто голова йде від такого розмаїття!
 
Склад: цукор, борошно мигдальне, шоколад білий, пюре маракуї, шоколад чорний, пюре дині, яєчний білок, масло вершкове, карамель, какао-порошок, кориця мелена, паприка мелена.

ПЕЧИВО КОКОСОВЕ

Райська насолода - саме так слід називати найніжніший десерт у вигляді півсфери. Парна кокосова стружка в серці смаку дарує таку насолоду, що ніби переносить нас на далекі білі пляжі, під пальми.
 
Склад: кокосова стружка, вода, цукор, жовток яєчний, яєчний білок.

Copyright © GFS LLC. 2014 — 2024 | All rights reserved.